Newfy Noordzij

Home

Hera von der Wassernach

 

Hera Von Der Wassernach

 

 

 

Hera von der Wässernach  was mijn tweede Newfy teef en mijn eerste wit-zwarte Newfoundlander. Argos en de bazin hebben daar lang op moet te wachten maar uiteindelijk konden wij haar ophalen in Duitsland.

 

Hera heeft niet lang geleefd maar wel heel intensief. Hera heeft er alles uit gehaald wat er in zat. Hera nam een grote plek in binnen de roedel en was ook nadrukkelijk aanwezig. Hera zorgde er wel voor dat je haar niet oversloeg of vergat met iets lekkers of de knuffels.

 

Hera hield van aandacht en kreeg die ook op de shows of bij het waterwerk. Hera hield ervan om samen met Argos en de bazin bezig te zijn. Al was het maar show lopen, dan liet Hera wel zien hoe trots zij was. Het waterwerk was toch wel haar favoriet en kreeg er niet genoeg van. Jammer genoeg heeft zij niet de kans gekregen om te laten zien wat haar kwaliteiten waren. Zowel op de tentoonstellingen als op de watertrails.

 

Thuis is Hera altijd in voor potje voetballen of een lange wandeling. Hera ligt graag samen met haar maatje Argos buiten en het liefst de hele dag. Het maakt hun beide niet uit wat voor weer het is .Er is altijd wat te zien en laat Hera dat wel horen.

 

Hera is ook een naam uit het Griekse en afkomstige van de godenwereld. Hera is een godin met veel macht omdat zij de echtgenote is van Zeus. Dit paste echt bij haar en de naam was goed gekozen. Hera gebruikte haar naam met eer.

 

Hera, geboren op 05-06-2002 is na een kort ziekbed overleden. Op 3 maart 2005

 

Reiki Praktijk